تحصیل در دکترا ویژه پزشکان کشور اتریش بهترین دانشگاههای پزشکی جهان را دارا میباشد  از پزشکان محترم خواهشمندیم جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند 
جهت دریافت اطلاعات تکمیلی با شمارهای زیر تماس بگیرید : ۰۲۱۸۶۰۸۲۰۷۹- ۰۲۱۸۶۰۸۴۱۹۰- ۰۹۲۱۰۷۵۱۱۰۳ ساعات تماس شنبه تا چهارشنبه ۹:۳۰ صبح تا ۱۷:۳۰ عصر روز پنج شنبه از ۹:۳۰ تا ۱۳:۳۰
 
مزایای ثبت شرکت در لهستان
زمان مورد نیاز برای انجام کل پروسه ثبت شرکت ۱ ماه است . بعد از افتتاح شرکت و پس از ورود اعضای شرکت برای انها کارت اقامت موقت ۱ ساله صادر خواهد شد .و بعد از گذر زمان و ۵سال کارت اقامت دایم و پاسپورت داده خواهد شد . امکان اخذ پاسپورت ۵ سال پس از اقامت – سفر به کشورهای اتحادیه اروپا بدون نیاز به ویزا – امکان کار و زندگی در هر کجای اتحادیه اروپا – امنیت، رفاه اجتماعی و ثبات سیاسی – امکان تردد آزادانه به کشورهای کانادا، انگلیس و امریکا بعد از ۵ سال اقامت در لهستان – امکان اخذ وامهای مختلف از بانکهای جمهوری لهستان (وام خودرو، مسکن و کارتهای اعتباری و …) _شهروندی اتحادیه اروپا - تاسیس شرکت تجاری در جمهوری لهستان یکی از راههای سریع و آسان اخذ اقامت در این کشور می باشد. شخص اقدام کننده می تواند به همراه کلیه اعضای خانواده خود برای این اقامت اقدام نماید.شایان ذکر می باشد که تاسیس شرکت در این کشور نیازی به داشتن کفیل محلی ندارد و شما خود ۱۰۰% مالک شرکت خود می باشید.از دیگر مزایای ثبت شرکت در جمهوری لهستان هزینه پایین مالیاتی (۱۵% بر درآمد) و ایجاد تغییرات با شرایط فوق العاده راحت در شرکت و غیره می باشد. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی) دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت امکان درخواست اقامت دائم پس از ۵ سال
 
X

 تحصیل در خارج از کشور،ثبت شرکت در خارج از کشور

¤